Kerkdiensten en tijden

Kerkdiensten en tijden in 2021 zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Kerk HH. Martelaren van Gorcum, Nobelstraat 24, BRIELLE,
ELKE zondagochtend: 9:30 uur

Onze kerk is open voor vieringen.

Het is verplicht te reserveren. Doet u dit niet, dan kan het gebeuren dat wij u aan de deur moeten teleurstellen. Volgens de maatregelen hanteren wij een maximum van 30 bezoekers. Indien door een reservering de 30 gepasseerd wordt, wordt dit toegestaan. Gebruik voor het reserveren onderstaand formulier.

Wij maken gebruik van dit “gebruiksplan” (protocol en praktische zaken; tekst opent in nieuwe tab of nieuw venster dat u na het lezen kunt sluiten).

Na het reserveren ziet u een pop-up venster met bevestiging en krijgt u een bevestigings email. LET OP dat u uw emailadres goed invult! Indien u geen bevestiging ontvangt, heeft u uw emailadres foutief ingevuld.

Attentie: wij adviseren om bij het invullen van het formulier een computer te gebruiken en geen smartphone. Dit wegens mogelijke problemen bij het invullen van de beveiligingscode aan het eind. Door een probleem met de beveiligingscode is deze tijdelijk uitgeschakeld.

Wacht na het aanklikken van de “verstuur” knop tot de bevestiging van uw reservering in beeld verschijnt.

Er zijn nu 1 reserveringen voor 16 mei. Reserveringen na zondag 08:00 uur worden niet meer verwerkt.

Verhindering/annulering:
Als u gereserveerd hebt maar alsnog niet kan komen, stuurt u dan a.u.b. een email aan website@rkkerk-brielle.nl. Doet u dit niet, dan houdt u een of meerdere plaatsen bezet waardoor anderen mogelijk niet kunnen reserveren. Dit komt helaas geregeld voor.

Verstuur