Kerkdiensten en tijden

Kerkdiensten en tijden in 2021 zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Kerk HH. Martelaren van Gorcum, Nobelstraat 24, BRIELLE,
ELKE zondagochtend: 9:30 uur

Onze kerk is open voor vieringen. Volkszang is nog niet toegestaan.

Niet meer verplicht te reserveren maar wel dringend geadviseerd.
Bij de versoepeling van 26 juni 2021 is het voor onze kerk niet meer verplicht te reserveren indien er minder dan 50 bezoekers verwacht worden. Echter, aan de deur moet u nog wel registreerd worden. Omdat wij niet weten hoeveel bezoekers er zullen komen adviseren wij wel te reserveren.

Maximum: 50 bezoekers
Wij hanteren wij sinds 5 juni 2021 een maximum van 50 bezoekers. Indien het aantal van 50 gepasseerd wordt, wordt door de corona-coordinator bepaalt of er plaats is. Gebruik voor het reserveren onderstaand formulier.

Gebruiksplan
Wij maken gebruik van dit “gebruiksplan” (protocol en praktische zaken; tekst opent in nieuwe tab of nieuw venster dat u na het lezen kunt sluiten).

Bevestiging
Na het reserveren ziet u een pop-up venster met bevestiging en krijgt u een bevestigings email. LET OP: dat u uw emailadres goed invult! Indien u geen bevestiging ontvangt, heeft u uw emailadres foutief ingevuld.

Computer – smartphone (iPhone/Android)
Attentie: wij adviseren om bij het invullen van het formulier een computer te gebruiken en geen smartphone. Dit wegens mogelijke problemen bij het invullen van de beveiligingscode aan het eind. Door een probleem met de beveiligingscode is deze tijdelijk uitgeschakeld.
Wacht na het aanklikken van de “verstuur” knop tot de bevestiging van uw reservering in beeld verschijnt.

Verhindering/annulering:
Als u gereserveerd hebt maar alsnog niet kan komen, stuurt u dan a.u.b. voor zondag 1 augustus 08:00 uur een email aan website@rkkerk-brielle.nl. Doet u dit niet, dan houdt u een of meerdere plaatsen bezet waardoor anderen mogelijk niet kunnen reserveren. Dit komt helaas geregeld voor.

Er zijn nu 7 reserveringen voor 1 augustus. Reserveringen na zondag 1 augustus 08:00 uur worden niet meer verwerkt.

Verstuur