Week 5

31-1: Pieckfijn februari en maart
De nieuwe Pieckfijn is beschikbaar.

30-1: Zevensprong van februari
De Zevensprong van februari 2023 is beschikbaar.

Eerdere berichten

28-12: Overleden
Elisabeth “Bep” Kempen uit Oostvoorne. De uitvaart was op 03-01-2023 in Brielle.
Eerder overleden:
Thea van der Helm uit Brielle. De uitvaart was op vrijdag 23-12-2022 in Brielle.

8-10: Brief van het pastoraal team en het parochiebestuur
Met ingang van zondag 27 november 2022 – het begin van het nieuwe kerkelijk jaar – zal het liturgisch rooster op zondag worden aangepast: er zullen minder vieringen zijn. Dit zullen in de meeste gevallen wel Eucharistievieringen kunnen zijn. Zie voor meer uitleg deze brief.

Berichten ouder dan 3 maanden

22-3: Pastorale brief over Oekraine
De bisschoppen van Nederland hebben een pastorale brief geschreven.

Overige oude (maar actuele) berichten:

Vlijt voor barmhartigheid (aangepast 28-03-2020)
“Vlijt voor barmhartigheid” is een initiatief ontstaan in het jaar van barmhartigheid. De groep is nog steeds het hele jaar actief met het breien, haken en naaien van lappendekens, mutsen, wanten, sjaals, etuitjes en tasjes etc. De gemaakte spullen worden gebruikt voor de schoenendoos actie (etuitjes, tasjes, mutsen etc.), de grotere spullen afgeleverd bij zendingsprojecten voor o.a. Albanië, Oekraïne, Roemenië. Inmiddels zijn mensen vanuit het hele cluster die hier met veel plezier aan deelnemen. De breisters en haaksters komen iedere 2e donderdag van de maand bijeen in het parochiehuis in Brielle van 10:00 uur tot 11:45. Foto’s zijn te zien via de Algemene fotopagina. Mocht u materiaal willen sponsoren voor deze activiteiten, dan kunt u deze inleveren bij de parochiewacht of achterin de kerk.