Week 17

30-4: Zevensprong van mei
De Zevensprong van mei 2022 is beschikbaar.

Eerdere berichten

10-4: Vertrek mw. Lizzy Beenhakker
Mededeling van het pastoraal team en het parochiebestuur:
Tot onze spijt moeten wij u meedelen dat pastoraal werker Lizzy Beenhakker heeft besloten om per 1 juli aanstaande haar dienstverband in onze parochies te beëindigen.
Zij schrijft in haar ontslagbrief dat “dat een lastige beslissing was, maar het kleine en beperkte pastoraal team in combinatie met de steeds groter wordende werkdruk, de vele avonduren, het altijd bereikbaar moeten zijn en het voorlopig nog geen uitzicht hebben op verbeteringen in werkdruk, hebben bijgedragen aan deze beslissing”.

5-4: Pieckfijn Pasen en mei 2022
De nieuwe Pieckfijn is beschikbaar.

31-3: Overleden
Wim van Niekerk uit Oostvoorne op 29-03-2022. Uitvaart was op 4-04-2022 in de RK kerk aan de Nobelstraat 22 in Brielle o.l.v. mw. B. Poortvliet.
Eerder overleden:
Dolf Honée uit Oostvoorne op 19-02-2022. Uitvaart was op 26-02-2022 in de aula op de begraafplaats in Rockanje o.l.v. diaken S. Lokken.

22-3: Pastorale brief over Oekraine
De bisschoppen van Nederland hebben een pastorale brief geschreven.

Berichten ouder dan 3 maanden

Geen

Overige oude (maar actuele) berichten:

Vlijt voor barmhartigheid (aangepast 28-03-2020)
“Vlijt voor barmhartigheid” is een initiatief ontstaan in het jaar van barmhartigheid. De groep is nog steeds het hele jaar actief met het breien, haken en naaien van lappendekens, mutsen, wanten, sjaals, etuitjes en tasjes etc. De gemaakte spullen worden gebruikt voor de schoenendoos actie (etuitjes, tasjes, mutsen etc.), de grotere spullen afgeleverd bij zendingsprojecten voor o.a. Albanië, Oekraïne, Roemenië. Inmiddels zijn mensen vanuit het hele cluster die hier met veel plezier aan deelnemen. De breisters en haaksters komen iedere 2e donderdag van de maand bijeen in het parochiehuis in Brielle van 10:00 uur tot 11:45. Foto’s zijn te zien via de Algemene fotopagina. Mocht u materiaal willen sponsoren voor deze activiteiten, dan kunt u deze inleveren bij de parochiewacht of achterin de kerk.